Få succes med ejendomsinvestering

Med Data Insights får I adgang til lejeboligbranchens mest nøjagtige boligdata, så I kan investere i ejendomme på baggrund af et trygt og veldokumenteret grundlag.

Kontakt os

Følg udviklingen i udbud og priser

Identificér den optimale husleje for dine ejendomsinvesteringer og få indsigt i den etablerede boligmasse, nye byggeprojekter samt flere detaljerede analyser.

 • Få indsigt i det eksisterende og fremtidige udbud
 • Forstå huslejepriser helt ned på adresse og boligtype
 • Vær på forkant med liggetid og tomgang

Undersøg boligsøgendes efterspørgsel

Få et unikt og dybdegående indblik i, hvordan den demografiske sammensætning blandt de boligsøgende er, og hvad de søger.

 • Forstå efterspørgslen i et specifikt område 
 • Identificér det optimale huslejespænd baseret på efterspørgsel
 • Følg udviklingen i efterspørgsel over tid

“Data Insights har bidraget positivt til vores datadrevne tilgang til boligmarkedet og vores beslutningstagning i forhold til vores investeringer og udviklingsprojekter. Dataene har ligeledes været med til at definere og forfine vores investeringsstrategier samt skabe grundlaget for at kunne imødekomme markedets behov. Data Insights er en vigtig datakilde i vores arbejde som en datadrevet ejendomsudvikler.”

Michael Thomsen
Head of Business Intelligence

“Vores erfaring er, at Data Insights er med til at løfte vores forståelse for markedet og evne til at træffe kvalificerede, langsigtede beslutninger. Værktøjet er specielt brugbart til at få en bedre forståelse for mikro-lokationer inden for et større område, herunder hvordan lejeniveauer og forventet udbud varierer.”

Thomas Gulløv
Associate, Thylander

“I vores daglige arbejde med vurdering af boligudlejningsejendomme er adgangen til referenceleje meget vigtig. Samarbejdet med BoligPortal har sikret os et meget stærkt udvalg af lejereferencer i hele landet. Samtidig er Data Insights fra BoligPortal et let og hurtigt værktøj at arbejde med, hvilket har gjort implementeringen og den daglige brug smidig.”

Dean Frank Hansen
Underdirektør, Vurdering Erhverv, Nykredit

“Vi har ofte brug for at indsamle data i forbindelse med mulige indkøb. Her er Data Insights meget brugbart og giver os hurtigt et overblik over bl.a. lejeudvikling, tomgang, udbud, efterspørgslen mv. Alle faktorer som er vigtige for os. Systemet er nemt at tilgå og giver rigtig god indsigt, uanset om det er for en given adresse eller et postnummer. Vi bruger det dagligt.”

Michael Karlsen
Udlejningschef, Formuepleje

Investér i attraktive områder

Spot områder der indikerer mangel på lejeboliger og derfor udgør en attraktiv investeringsmulighed. 

 • Følg udviklingen og forholdet mellem udbud og efterspørgsel 
 • Identificér flyttemønstre og områder med vækst
 • Tilpas jeres investeringer efter befolkningssammensætningen

Match boligsøgendes behov

Oplev stor efterspørgsel på jeres lejeboliger ved at sammensætte den bedste kombination af boligareal, boligtype og antal værelser i et speficifikt område.

 • Forstå hvilke karakteristika der definerer en attraktiv lejebolig
 • Sammenlign områder og udvælg det mest lukrative
 • Imødekom boligsøgendes boligbehov og ønsker

Er du interesseret i at høre mere om Data Insights?

Bliv kontaktet