Undersøg boligsøgendes efterspørgsel

Få indsigt i hvad boligsøgende efterspørger, så I kan sikre en stabil efterspørgsel på jeres lejeboliger og få det maksimale ud af jeres investeringer.

Kontakt os
house-icon

Alt om efterspørgsel på lejeboligmarkedet. Samlet ét sted.

Interesseområder   |   Udvikling  |   Overblik

Modul 1: Interesseområder

Sikr en stabil efterspørgsel på jeres lejeboliger

Få overblik over de lejemål, som boligsøgende klikker på og ser på BoligPortal, og følg udviklingen i annoncevisninger, der indikerer, at et område er populært. 

Annoncevisninger kan sorteres ud fra boligtype, antal værelser og boligareal, så I kan identificere, hvilke typer af lejeboliger der fremstår mest interessant for boligsøgende.

Modul 2: Udvikling

Opdag mangel på boliger i specifikke områder

Få indsigt i udviklingen på boligmarkedet, herunder forholdet mellem udbud og efterspørgsel, så I kan vurdere, om der er mangel på boliger i specifikke områder. 

I kan også følge udviklingen i boligsøgende fordelt på alderssegment, beskæftigelse, familietype med videre. Dette kan være afgørende parametre, når I bygger boliger, så det matcher efterspørgslen.

Vil du høre mere om Data Insights?

Kontakt os

Modul 3: Overblik

Få indblik i hvad boligsøgende efterspørger

Bliv klogere på, hvem de boligsøgende er, og hvad de efterspørger på markedet. I kan både se aktive og tidligere aktive boligsøgende for at få et indblik i, hvordan præferencerne har ændret sig over tid. 

I kan afprøve forskellige kombinationsmuligheder, såsom hvad karakteriserer boligsøgende, der efterspørger en 2-værelses lejlighed, eller hvilke boliger efterspørger familier med husdyr. Med den mulighed får I et hurtigt og detaljeret indblik i forholdet mellem boligsøgende og deres boligpræferencer.