Udnyt boligsøgenes efterspørgsel

Få indsigt i hvad boligsøgende efterspørger, så du kan sikre en stabil efterspørgsel på dine lejeboliger og få maksimalt ud af dine investeringer.

Kontakt os
house-icon

Alt om efterspørgsel på lejeboligmarkedet. Samlet ét sted.

Interesseområder   |   Udvikling   |   Priselasticitet  |   Overblik

Modul 1: Interesseområder

Sikr en stabil efterspørgsel på dine lejeboliger

Få overblik over de lejemål, som boligsøgende klikker på og ser på BoligPortal, og følg udviklingen i annoncevisninger, der indikerer, at et område er populært. 

Annoncevisninger kan sorteres ud fra boligtype, antal værelser og boligareal, så du kan identificere, hvilke typer af lejeboliger der fremstår mest interessant for boligsøgende.

Modul 2: Udvikling

Opdag mangel på boliger i specifikke områder

Få indsigt i udviklingen på boligmarkedet, herunder forholdet mellem udbud og efterspørgsel, så du kan vurdere, om der er mangel på boliger i specifikke områder. 

Du kan også følge udviklingen i boligsøgende fordelt på alderssegment, beskæftigelse, familietype med videre. Dette kan være afgørende parametre, når du bygger boliger, så det matcher efterspørgslen.

Vil du høre mere om Data Insights?

Kontakt os

Modul 3: Priselasticitet

Identificér det optimale huslejespænd

Få indblik i den husleje, som de boligsøgende er villige til at betale for en vilkårlig bolig med udgangspunkt i de annoncer, som de har kontaktet på BoligPortal.

Med indsigten har du mulighed for at maksimere lejen, så den er tilpasset efterspørgslen, eller du kan bruge det som et startpunkt, når du skal fastsætte den rette huslejen i et ukendt område.

Modul 4: Overblik

Få indblik i hvad boligsøgende efterspørger

Bliv klogere på, hvem de boligsøgende er, og hvad de efterspørger på markedet. Du kan både se aktive og tidligere aktive boligsøgende for at få et indblik i, hvordan præferencerne har ændret sig over tid. 

Du kan afprøve forskellige kombinationsmuligheder, såsom hvad karakteriserer boligsøgende, der efterspørger en 2-værelses lejlighed, eller hvilke boliger efterspørger familier med husdyr. Med den mulighed får du et hurtigt og detaljeret indblik i forholdet mellem boligsøgende og deres boligpræferencer.