Match boligsøgendes behov

Minimér risikoen for tomgang i hele investeringsperioden med et dybdegående indblik i, hvad der karakteriserer den attraktive lejebolig gade for gade.

Kontakt os
house-icon

Alt om den aktuelle markedssammensætning. Samlet ét sted.

  Boligkomposition  |  Undersøg lejemål  |   Sammenlign områder

Modul 1: Boligkomposition

Se lejeboliger med høj efterspørgsel

Identificér den mest attraktive kombination af boligareal, boligtype og antal værelser, der statistisk set vil generere den højeste efterspørgsel på markedet.

Brug den eksklusive information om konkrete lejeboliger og deres karakteristikaer såsom billeder og afstand til blandt andet indkøb, institutioner og grønne områder i beslutningsprocessen.

Modul 2: Undersøg lejemål

Få overblik over attraktive lejeboliger

Med udgangspunkt i en intelligent attraktivitetsscore får I unikt indblik i, hvilke boligtyper der er mest populære i et specifikt område.

Attraktivitetsscoren er baseret på antal henvendelser og annoncevisninger modtaget på BoligPortal og tager højde for område, tidspunkt for udlejning og huslejeregulering, så vurderingen er retvisende.

Når I vil investere i nye lejemål, danner det blandt andet et solidt udgangspunkt for det optimale antal værelser og samlet boligareal. 

Modul 3: Sammenlign områder

Identificér det mest lukrative område

Er der flere områder, I er særligt interesserede i, har I mulighed for at sammenligne dem på tværs af alle datapunkter i Data Insights.  

Sammenligningen foregår på fire forskellige parametre: Kvadratmeterpris, boligsøgende, udbudte lejeboliger og attraktive lejeboliger. 

Med en detaljeret sammenligning er I i stand til at vurdere, hvilket område der fremstår mest lukrativt og dermed sikrer det største afkast.